(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme asiakkaallemme Kvalitest Industrial Oy:lle huoltoteknikkoa.

  • Oletko kiinnostunut tekniikasta ja huipputeknologiasta sekä innostutko uusista innovaatioista?
  • Haluatko mukaan rentoon porukkaan? 
  • Kuvaavatko sinua sanat asiakaslähtöinen, ratkaisukeskeinen ja teknisesti taitava?
  • Oletko aktiivinen ja valmis matkustamaan työn puolesta?

Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, jatkathan lukemista.

Kvalitest on teknologiatoimittaja, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn testaus- ja mittauslaitteita sekä -ratkaisuja pohjoismaisen tutkimuksen, teollisen tuotannon ja huoltoliiketoiminnan tarpeisiin. Yrityksen tavoite on parantaa asiakkaidensa tuotteiden laatua, turvallisuutta ja suorituskykyä erilaisten mittausten/testien avulla, joilla saadaan tuloksia tuotteiden kestävyydestä ääriolosuhteissa. Kvalitest on dynaaminen ja motivoitunut kumppani, joka on laajentanut toimintaansa pelkästä teknologiatoimittajasta myös asiantuntija- ja palveluntarjoajaksi.

Kurkkaa lisätietoja yrityksestä: kvalitest.fi

Huoltoteknikon työtehtävät

Huoltoteknikko vastaa testilaitteiden käyttöönotosta asiakkaiden tiloissa: asentaa koneet käyttökuntoon sekä antaa koulutusta/opastusta koneenkäyttäjille. Työtehtäviin kuuluvat myös laitteiden kalibroinnit ja huollot sekä teknisen tuen antaminen niin puhelimen ja sähköpostin välityksellä kuin tarvittaessa paikan päällä asiakkaiden luona. Huoltoteknikkona pääset myös mukaan asiakasprojekteihin, joissa testataan tuotteiden laatua Kvalitestin omassa Test Centerissä Muuramessa. Kvalitestin asiakkaita on niin Suomessa kuin muissakin pohjoismaissa, joten työ sisältää jonkun verran matkustamista. Työtä tehdään niin yksin kuin yhdessä, vaihtelevien tilanteiden mukaan. 

Toivomme sinulta:

Odotamme hakijalla olevan sopiva tekninen tausta työn suorittamista ajatellen, sekä muutaman vuoden työkokemus kylmälaitteiden ja/tai laiteasennusten parista. Olet asiakaspalveluhenkinen, itseohjautuva sekä kiinnostunut alasta ja uuden oppimisesta. Sinulla on kylmäalan Y3- luvat ja sähkötöiden pätevys, teknisen dokumentaation ymmärrystä sekä englanninkielen taito. Tietotekniset taitosi ovat myös hyvällä tasolla sekä viestit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa niin kirjallisesti kuin suullisesti. Etsinnässä on henkilö, joka viihtyy tiiviissä työyhteisössä, haluaa matkustaa työn puolesta sekä suhtautuu työntekoon sitoutuneesti. 

Mitä työ tarjoaa:

Kvalitest tunnetaan vakavaraisena yrityksenä, jossa työtä tehdään asiantuntevasti, mutta innokkaasti pieni pilke silmäkulmassa. Työ tarjoaa joka päivä uusia haasteita, joten työhön ei takuulla kyllästy ja saat oppia paljon uutta. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti huipputeknologiaa valmistavien yrityksien kanssa, joten tämä jos mikä on se kuuluisa näköalapaikka! Työkavereina sinulla on alan asiantuntijoita, jotka varmasti auttavat työssä alkuun ja tukevat työtä myös matkan varrella. Työskentelytilat ovat valoisat, avarat ja viihtyisät. Yhteishenki on tällä porukalla erittäin lämmin ja vahva, töissä on kiva olla.

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera meille mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä ennen kaikkea motiiveistasi ja tahtotilastasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi. 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: huoltoteknikko, huoltoasentaja, kylmälaiteluvat, Y3, Kvalitest