(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille Espooseen HUOLTOTEKNIKKOA.

Toimit työssäsi monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja rakennusautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi. 

Odotuksemme sinulle:

  • tekninen koulutustausta (esim. LVI-, sähkö-, IT- tai rakennusautomaatio).
  • kokemusta vastaavista tehtävistä ja aiempaa ohjelmointi-, rakennusautomaatio- tai LVISA -kokemusta.
  • hyvää englannin kirjallista ymmärtämistä.
  • vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.
  • järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä kantaa vastuuta.
  • valmius itsenäiseen työskentelyyn, vahvat tietotekniset taidot ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Meillä tyytyväinen asiakas tarkoittaa myös sinulle lisäansioita ja huolehdimme sinusta tarjoamalla kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 8.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi jo tänään!