(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme nyt pakkausjärjestelmiä ja muita teollisuuden kulutushyödykkeitä tuottavalle asiakkaallemme huoltoteknikkoa liikkuvaan työhön vakituiseen työsuhteeseen.

Huoltoteknikon työtehtäviin kuuluu pakkauslaitteiden ja -työkalujen sähköiset ja mekaaniset huollot ja käyttöönotot vaihtuvien asiakkaiden toimipisteissä. Huoltokäynnit painottuvat Etelä- ja Keski-Suomeen, mutta toimialue kattaa koko Suomen ja välillä pääset ulkomaillekin keikoille. Työpaikan toimitilat ovat siistit ja nykyaikaiset, työkalut ovat ajan tasalla ja tiimihenki todella hyvä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä teknisiä valmiuksia sähköisiin ja mekaanisiin asennuksiin sekä halua oppia uutta. Koulutukseltasi voit olla esim. sähkö- tai automaatioinsinööri ja sinulle on kertynyt kokemusta tuotantolaitteiden käyttöönotoista ja huoltamisesta. Henkilönä tartut asiakaspalvelutilanteisiin hyvällä asenteella ja olet luonteva asiakaskohtaamisissa, kasvotusten ja puhelimessa. Myös riittävän hyvä englannin kielen käytännön osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vakaan työympäristön sekä globaalin yrityksen monipuoliset haasteet ja mahdollisuudet. Pääset työskentelemään alan huippuosaajien kanssa ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi. Työetuihin kuuluu myös mm. autoetu.

Mikäli haet seuraavaa askelta urallasi ja olet kiinnostunut huoltotöistä pitkällä aikajänteellä, on tässä sinulle loistava tilaisuus. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten haethan paikkaa heti.

Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: markus.korpela@barona.fi.