(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOTEKNIKKO
Algol Trehab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Haussa Espooseen ammattitaitoinen
 
HUOLTOTEKNIKKO
 
Onko huoltotyö sinun juttusi? Pidätkö liikkuvasta ja itsenäisestä työstä, jossa pääset myös kohtaamaan asiakkaita ja vaikuttamaan konkreettisesti heidän arkensa sujuvuuteen? Kiinnostavatko uudet haasteet mukavassa työyhteisössä, jossa matalan organisaation ansiosta on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön? Jos innostuit, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Algol Trehab Oy on Suomen markkinoilla arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä myyvä yritys. Etsimme nyt huoltoteknikkoa vahvistamaan pääkonttorillamme Espoon Karamalmilla päämajaa pitävää kokenutta huoltotiimiämme. Työtehtäviin kuuluvat apuvälineiden muutos- ja huoltotehtävät sekä asiakaspalvelu ja edustamiamme tuotteiden tekninen neuvonta. Työntekoalue elää tilanteen mukaan, mutta painottuu tällä hetkellä linjan Pori-Joensuu eteläpuolelle. Työnkuvan painotus muotoutuu valittavan henkilön osaamisen ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Toivomme sinulta:

  •     Apuväline- tai huoltoteknikon koulutusta tai vastaavaa kokemuksen kautta hankittua osaamista
  •     Muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  •     Hyviä sosiaalisia taitoja ja valmiutta toimia asiakkaan tiloissa
  •     Kykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn kaikkine haasteineen sekä päätöksentekoon myös paineen alla
  •     Matkustusvalmiutta sekä oman auton käyttömahdollisuutta
  •     Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa. Perheomistuksessa olevassa Algol-konsernissa saat kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. ePassiedun sekä kattavan sairaanhoitovakuutuksen. Tärkein etu lienee kuitenkin kannustava työporukka!

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 7.8.2020. Työ alkaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa huoltopäällikkö Jarmo Keisala, puh. 050 567 6696 perjantaina 17.7. klo 10-11, perjantaina 24.7. klo 10-11 ja perjantaina 31.7. klo 10-11.