(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2020

Hei sinä sähkötöiden osaaja, asiakasyrityksemme Lahdessa etsii ammattitaitoista HUOLTOTEKNIKKOA tiiminsä vahvistukseksi. Oletkohan sinä se, jota etsimme?

Sinun päiväsi tulevat muun muassa koostumaan suurkeittiökoneiden- ja laitteiden asennuksista sekä viankorjaustehtävistä yrityksen ravintola-asiakkaiden tiloissa. Työn yhtenä osa-alueena ovat kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtävät. Työssä kohtaat päivittäin asiakkaita, joten tässä tehtävässä hyvät asiakaspalvelutaidot tulevat tarpeen. Sinulta löytyy taito ratkaista erilaisia pulmatilanteita ja sinulla on intoa kehittää työtäsi entistä tehokkaampaan suuntaan. Tässä työssä saat mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn kollegoiden tukemana.

Sinulla on kertynyt sähköpuolen huolto- tai kunnossapitotehtävistä kokemusta jo parin vuoden ajalta, ja lisäksi sinulta löytyy sähköalan peruskoulutus. Olet saattanut kerryttää kokemustasi esimerkiksi automaatio -tai teollisuussähkön parissa. Jos sinulta löytyy kokemusta keittiölaitteiden huolloista tai kylmälaiteasennuksista, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. Saat työtehtävään perehdytyksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työllistyt ensin Amikon kautta 6kk pituiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työllistyt asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi kanssa palkkatoiveen. Työsi tulee olemaan liikkuvaa, joten tässä tehtävässä saat vaihtelua työpäiviisi. Työn luonteen vuoksi B-ajokortti on siis välttämätön.

Jos siis omistat näppärät sormet ja kenties puuhastelet erilaisten laitteiden kanssa vapaa-ajallasi, niin laita verkkosivujemme kautta hakemus, jossa kerrot itsestäsi mahdollisimman paljon. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.