(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen caveritiimiimme Kuopion toimipisteeseen huoltoteknikkoa. Meillä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaitosi kehittämiseen sekä takanasi on työyhteisön tuki.

Tarjoamme monipuolisen ja juuri sopivasti haastavan tehtävän Caverionin Pyramid- ja Drive–järjestelmien parissa. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan rakennus- ja vesilaitosautomaatiojärjestelmien huolto- ja viankorjaustehtävistä sekä hoitamaan miniprojekteja.

Tehtävässä menestyäksesi löytyy sinulta automaatioasentajan perustutkinto, LVIS-prosessien tuntemusta, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme kiinnostuksen talo- ja vesilaitostekniikkaan liittyvien uusien järjestelmien opetteluun, sekä hyvän It -osaamisen. Arvostamme matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 2.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Joonas Oinonen, p. 050 440 2744 tai joonas.oinonen@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1