(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Toimenkuvaan kuuluu sähkötyökalujen ja pienpolttomoottorien huoltoa sekä korjaamista mukavassa ja kannustavassa tiimissä.

Tarjoamme aluksi 6 kuukauden määräaikaisen työsopimuksen, jonka jälkeen sinun on mahdollista vakinaistua asiakkaalle. Kyseessä on päivätyötä (klo 8-16) ja työ tapahtuu Vantaalla lentokentän lähistöllä asiakkaan tiloissa.

Mitä odotamme sinulta?


Toivomme että sinulla on aiempaa alan kokemusta työn tai opintojen kautta korjaus- ja/tai huoltotöistä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokenut tekijä. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut alasta ja haluat kehittää ammattitaitoasi vastaavissa tehtävissä. Toivomme, että olet joustava ja motivaatiosi on kunnossa. Tekninen koulutus nähdään eduksi.
On tärkeää, että kommunikoit tehokkaasti ja sujuvasti suomeksi.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Huoltoteknikko.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Sales Manager Aleksi Pantsuun sähköpostitse aleksi.pantsu@temp-team.fi tai puhelimitse 040 307 5115.