(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt laitteita ja huoltopalveluja tarjoavalle asiakasyrityksellemme

HUOLTOTEKNIKKKOA pitkäkestoiseen työsuhteeseen

hakijallla tulisi olla kylmäaineluvat alle 3 kg tai yli. Työssä vaadittavat kortit ovat työturvallisuuskortti, tulityökorti sekä EA1-kortti. Yritys tarjoaa pakettiauton käyttöön, kun perehdytys on suoritettu ja huoltokeikat voidaan tekijän kanssa aloittaa. B-ajortti tarpeellinen. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Työ sisältä joskun reissutyötä.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset aiempaa työkokemusta alan huoltotehtävistä, soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähköala, kylmäasennus, vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, asiakaslähtöistä ja korkeaan laatuun tähtäävää suunnitelmallista toimintatapaa, kiinnostusta ja valmiutta huoltotyön kehittämiseen, sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa sekä valmiutta liikkuvan työhön.

Asiakkaalle hakeen päivittäistavarakaupan, fast food-ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden huolto-ja ylläpitöpalvelujen ylläpitoon huoltoteknikkoa. Hyvälle työntekijälle on tarjolla jatkuva työsujde. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttä. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jukka Saarijärveltä p. 040 143 8507.