(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
WIBA Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
WIBA Nordic Oy
WIBA Nordic Oy on Wittmannin ja Battenfeldin koneiden ja apulaitteiden virallinen maahantuoja. Palveluihimme kuuluvat maahantuonti, myynti, varaosat, asennus ja huoltopalvelut saumattomasti Suomessa ja Baltian maissa. Avainsanojamme ovat PALVELU ja KUMPPANUUS. Haluamme antaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun niin perustuotantoon, kuin lukuisille erikoistekniikoille, joihin päämiestemme väsymätön tuotekehitys antaa hyvät mahdollisuudet.
Wittmann-Battenfeld Group on maailman johtavia muovialan ruiskupuristuskoneiden ja niihin liittyvien apulaitteiden valmistajia. Wittmann Groupin päämaja ja tuotanto sijaitsevat Wienissä, Itävallassa. WIBA Nordic Oy:lla on toimisto Salossa IoT Campuksella.
Toimenkuva
Etsimme WIBA Nordic Oy:lle huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Huoltoteknikon toimenkuvaan kuuluvat Wittmann Groupin koneiden asennukset, huollot, kunnossapito ja ohjelmointi asiakkailla ympäri Suomen, sekä varaosien hankintaprosessi.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta sähköpuolen osaamista (sähköpiirustusten lukeminen ja ymmärtäminen) ja riittävää kielitaitoa (englanti tai saksa), jotta koulutuksiin osallistuminen ja tehtaan asiantuntijoiden kanssa kommunikointi sekä avun pyytäminen onnistuu. Laitteisiin liittyvä koulutus tapahtuu Itävallassa ja osittain Halmstadissa Ruotsissa, jossa WIBA Nordic Oy:n sisaryhtiö Battenfeld Sverige Oy sijaitsee.

Huomattavana etuna katsomme hydrauliikan- ja paineilmalaitteiden osaamisen. Myös aikaisempi kokemus muovi- tai kumiteollisuudesta on plussaa. Alkuvaiheessa tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus työskennellä yhdessä kahden erittäin kokeneen huoltomiehen kanssa ja oppia heiltä laitteiden asennusta ja huoltoa.
Muut tiedot
WIBA Nordic Oy tarjoaa sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen tehtävän ruiskupuristuskoneiden ja apulaitteiden parissa, hyvän perehdytyksen tehtävään, tuotteistoon ja ratkaisuihin sekä joustavat työajat. Lisäksi korvauksena menetetystä vapaa-ajasta kuukausipalkan ja täyden autoedun. Rekrytoinnista vastaa Salon Varamiespalvelu. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi osoitteessa henna.hietanen@vmp.fi Liitä hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi. Tai voit halutessasi täyttää hakemuksen sivuillamme www.vmp.fi ja linkitä hakemuksesi tähän paikkaan. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä Henna Hietanen puh. 040 802 2923.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 040 802 2923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.02.2020 mennessä.