(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme asiakkaallemme Oy Vestek Ab:lle HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen.

Oy Vestek Ab on vuonna 1961 perustettu maahantuontiliike, joka tuo maahan eri alojen tuotteita pääasiassa Euroopasta ja Yhdysvalloista sekä toimii tukkumyyjänä kotimaassa. Vestek toimittaa edustamiaan koneita, laitteita ja tarvikkeita neljälle pääsektorille: tekstiilihuolto, terveydenhuolto, veneala ja teollisuus.

Huoltoteknikkona työtehtäviisi kuuluvat koneiden ja laitteiden asennus, korjaus sekä huoltotyöt. Asiakkaiden toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten odotamme hakijalta valmiutta matkustaa valtakunnallisesti. Työtä tehdään itsenäisesti, joten toivomme työntekijältä vahvaa ammattitaitoa ja luotettavuutta työntekoon. 

Koulutus, kokemus ja taidot:

- Sähkö tai automaatioalan koulutus
- Aikaisempi kokemus koneiden, sähkötekniikan ja elektroniikan asennus- ja korjaustöistä
- Vaadimme hakijalta vahvaa englannin kielen osaamista
- Hyvät asiakaspalvelutaidot

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen toimintakentän
- Mahdollisuuden kehittyä 
- Vakaan yhtiön edut

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -