(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Pivatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Haemme Hyvinkäälle Huoltoteknikkoa koneiden huolto- ja ylläpitotehtäviin ympäri maailman sekä koneiden modernisointiprojektien asennuksiin. Tehtaalla suoritat myös kokoonpano- ja asiantuntijatehtäviä liittyen esimerkiksi laadunvarmentamiseen sekä toimituksien esivalmisteluun.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin tuotannon, insinööritiimin kuin asiakaspalvelun kanssa. Kykenet tarkkaan ja pitkäjänteiseen työskentelyyn, ja omaat myös hyvät dokumentaatiotaidot. Huoltoteknikkona työympäristösi on kansainvälinen ja työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Osaaminen ja kokemus mekatroniikaasta, hydrauliikasta sekä automaatioratkaisuista ovat eduksi. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kokonaisvaltaisesti eri osa-alueilla, ja tehtävänkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Työt aloitat tehtaan kokopanotehtävissä kunnes riittävä osaaminen huoltotehtäviä varten on saavutettu.

Toivomme sinulta..

  • Kokemusta automaattisten työstökoneiden tai vastaavien koneiden huoltotöistä
  • Ymmärrystä mekatroniikasta, hydrauliikasta ja automaatioratkaisuista
  • Kiinnostusta kansainväliseen työskentelyyn
  • Edellytetään matkustuvalmiutta ympäri maailmaa
  • Riittävää englannin kielen taitoa
  • Asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Pääset osaksi kokenutta ja ammattitaitoista tiimiämme, jossa vastuualueesi kasvavat kykyjesi mukaan. Pivaticin asiakaspalvelun liiketoiminta on nopeasti kasvava ja aidosti monipuolinen ja kiinnostava työympäristö. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön.