(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
SGS Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme SGS Finland Oy:lle huoltoteknikkoa työskentelemään testauslaboratorion teknisen tuen parissa. Työpiste sijaitsee uusissa toimitiloissa Pitäjänmäellä ja töitä tehdään liukuvassa päivävuorossa.

Huoltoteknikon monipuolinen tehtäväkenttä pitää sisällään laboratoriolaitteiden ylläpitoa ja kunnossapitoa, uusien järjestelmien rakentamista sekä testaustarvikkeiden ja varaosien hankintaa. Lisäksi valmistelet osaltasi testauksia ja tarjoat osaamisellasi tukea laboratorion henkilöstölle.

Toivomme hakijalta sähköteknistä taustaa ja aiempaa kokemusta teollisuuden/vast. asennustehtävistä. Voit olla koulutukseltasi niin asentaja, teknikko kuin insinöörikin. Arvostamme korkealle osaamisen takana vaikuttavaa asennetta, joka saa sinut tarttumaan uusiin haasteisiin myös muualla kuin sähkötöiden saralla.

Voit olla hakemamme henkilö, jos innostut teknisistä tehtävistä ja ongelmanratkaisusta. Kykenet lisäksi työskentelemään suomen kielellä, mutta perustasoinen englantikaan ei tuota sinulle ongelmia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi huoltoteknikon monipuolisissa ja käytännönläheisissä tehtävissä, joissa pääset laajentamaan osaamispohjaasi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Kokeneempien opissa voit löytää itsesi tulevaisuudessa sähkötöiden ohessa vaikkapa hitsaamassa tai nikkaroimassa testauskaluston osia.

Työsuhde solmitaan alkuun Baronan kirjoille määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen hyvä tekijä pyritään rekrytoimaan SGS Finland Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Perttu Piispa, 050 471 3321.