(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOTEKNIKKO
Baxter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Baxter on kansainvälinen ja monipuolinen lääkealan yritys, joka kehittää henkeä pelastavia ja elämänlaatua parantavia hoitomenetelmiä ja lääkkeitä. Baxter on ollut johtavassa asemassa useiden sairauksien hoidossa yrityksen perustamisesta lähtien.

Työtehtävä

 

Tehtävänäsi on toteuttaa ennakoivia ja korjaavia huoltotöitä Baxterin toimittamiin terveydenhuollon laitteisiin Suomessa. Asiakkaasi ovat sairaalan dialyysiyksiköt sekä kotipotilaat. Asiakkaiden kanssa työskentelet suomen kielellä. Työskentelet osana kansainvälistä yritystä suomalaisessa tiimissä ja raportoit työsi tuloksista esimiehellesi.

 

Odotukset

 

Huoltotöitä tehdään koko Suomen alueella, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Odotamme sinulta tekniikan tuntemusta sekä ongelmanratkaisukykyä. Ammattitaitosi perustana on huoltoteknikon työhön soveltuva koulutus, joka voi olla esimerkiksi sähkömekaanikon ammattitutkinto. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja hyvä englanninkielen taito, koska olemme osa kansainvälistä organisaatiota.

Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja pysyt rauhallisena paineisessakin tilanteessa. Pitkäjänteinen sekä määrätietoinen asenteesi vievät sinua eteenpäin työssäsi. Henkilönä olet joustava ja avoin uusille haasteille.

 

Tarjoamme

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen avaintehtävän kansainvälisessä yrityksessä ja asiantuntevassa tiimissämme. Työtehtävä vaativan erikoissairaanhoidon parissa on merkityksellinen ja mukaansatempaava. Työssä onnistumisesi varmistamiseksi tarjoamme vahvan tuen. Suomen organisaatio on kompakti ja ketterä, joten meillä pääset tekemään ja vaikuttamaan.

 

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-14254). Lisätietoja tehtävästä Baxterilta Mika Nurkkala, tavoitettavissa viikolla 33 klo 8-16 (puh. 0405464709).