(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Fredex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme FredEx Oy:lle huoltoteknikkoja liikkuvaan työhön levytyöstökoneiden asennus- ja huoltotehtäviin.

FredEx Oy maahantuo, myy ja huoltaa Suomessa metallintyöstökoneita alansa johtavilta metallintyöstökoneiden valmistajilta. Nyt Sinulla on mahdollisuus työllistyä heidän ammattitaitoiseen asennustiimiinsä.

Huoltoteknikkona työskentelet Fredex Oy:n asiakkaiden tiloissa pääasiassa levytyöstökoneiden fyysisissä huolto- ja asennustehtävissä. Toimenkuvaan sisältyy sekä mekaanista että sähköistä huoltoa ja asennusta. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea, ja projektien pituudet vaihtelevat päivästä viikkojen pituisiksi. Työ on perehdytyksen jälkeen luonteeltaan hyvin itsenäistä. Ajoneuvon ja muut työssä tarvittavat välineet työmatkoille saat työnantajalta.

Hakijoilta odotamme tehtävään soveltuvaa tekniikan alan koulutusta, aikaisempaa kokemusta liikkuvasta asentajan työstä, sekä kone- ja sähköpiirustusten sujuvaa lukutaitoa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Olethan hakijana asiakaspalveluhenkinen, itseohjautuva ja motivoitunut henkilö.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi pitkäaikaisen ja itsenäisen työtehtävän ammattitaitoisessa porukassa. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, sekä yhteisön tuen työssä suoriutumiseksi läpi koko työsuhteen. Barona hoitaa rekrytoinnin paikkaan, mutta valitun henkilön työsuhde tulee olemaan vakituinen FredEx Oy:n kirjoilla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja antaa Markus Korpela, numerosta 050 464 8493, arkisin klo 12-13.