(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Haemme asiakasyritykseemme Kardex Finland Oy:lle HUOLTOTEKNIKKOA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työalueena on koko Suomi.

Kardex kuuluu maailman johtaviin automatisoitujen varasto- ja varausjärjestelmien valmistajiin. Kaikki tuotteet ovat kehitetty parantamaan tuottavuutta ja prosessien tehokkuutta. Räätälöityjen ratkaisujen ansiosta varastotilaa voidaan hyödyntää optimaalisesti.
Vuodesta 1873 lähtien Kardex on asentanut yli 140 000 järjestelmää. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa www.kardex-remstar.fi

Tehtävässä työskentelet automatisoitujen varasto- ja varausjärjestelmien huolto- ja asennustehtävissä. Vastaat osaltasi myös hyvästä asiakaspalvelusta, koska työtä tehdään asiakkaiden toimitiloissa. Työtä tehdään muuttuvissa kohteissa koko Suomen alueella.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennus-, huolto- ja automaatiotyöt. Kohteita ovat mm. kaupan-, varaston- ja teollisuudentuotantolaitosten- ja kiinteistöjen parissa.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Osaat lukea sähkökuvia. Työtehtävään saat kattavan koulutuksen.

Ensisijaisen tärkeää on motivoitunut ja innokas asenteesi.
Eduksesi on aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä, mutta se ei ole edellytys, ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta.
Työkielenä on suomi ja englanti.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on erinomainen mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on reissutyötä, joten sinulla on oltava matkustusvalmius.

Asiakasyrityksemme kuuluu maailmaan johtaviin automatisoitujen varasto- ja varausjärjestelmien valmistajiin. Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän ja hyvät työsuhde-edut.

Aloitamme haastattelut heti, joten hae paikkaasi jo tänään sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Go On Seinäjoen HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.