(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme Schneider Electricille pääkaupunkiseudulle sähkönjakelun HUOLTOTEKNIKKOA / HUOLTOINSINÖÖRIÄ tukeman projektitiimiä. Tämä tehtävä on näköalapaikka sähkönjakelun maailmaan ja Schneider Electricin loppuasiakkaisiin.

Sähkönjakelun huoltoteknikkona työskentelet tiimissä, joka tukee kaikkia Schneider Electricin  liiketoimintayksiköitä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Teknistä koulutusta (esim. sähköinsinööri tai -teknikko).
  • Erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Pitkäjänteisyyttä sekä halua ja kykyä kantaa vastuuta
  • Hyviä IT-taitoja ja englannin kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta, projektin toimialueena koko Suomi
  • B-ajokorttia

Sinulla on myös voimassa oleva ensiapukoulutus, FS6002 sähkötyöturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Meillä pääset syventämään osaamistasi työn ohessa sisäisten koulutusten avulla. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera 29.10.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Service Manager Jukka Vartama 0500 44 8199.

Kurkista minkälaista on työ Alan Parhaassa Duunissa !