(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018
Etsimme asiakkaallemme

CNC-työstökoneiden HUOLTOTEKNIKKOA

itsenäiseen ja vastuulliseen työhön, jossa kokeneellakin on kehittymismahdollisuuksia. Toivomme tuntemusta työstökoneiden mekaniikasta ja ohjausjärjestelmistä (Siemens, Fanuc, Heidenhain ym.), hydrauliikan perusasioista sekä koneiden siirroista ja asentamisesta.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi koneistaja, sähköasentaja tai automaatioasentaja. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu oppia uutta. Arvostamme kokemuksen kautta hankittua osaamista, mutta työhön kuitenkin perehdytetään kattavasti.

Työ tapahtuu pääasiassa päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Työn suorittamiseksi vaaditaan omaa autoa.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus