(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Asiakkaamme hakee HUOLTOTEKNIKKOA pitkäaiseen työsuhteeseen.

Vastuualueenasi on suurkeittiökoneiden ja -laitteiden huolto- ja asennustoimenpiteet ravintola-alan asiakkaille ympäri Suomen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. 

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa laitekannan asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, varaosatoimitukset- ja vaihdot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Liikut työssäsi pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta myös ajoittaiset huoltokäynnit muualla Suomessa sekä koulutuksiin osallistuminen Euroopassa kuuluvat toimenkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- työkokemusta huoltotehtävistä sekä sähköalan koulutusta ja/tai työkokemusta

- vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa

- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielten osaamista

- yleisimpien toimisto-ohjelmien (MS Office) hallintaa

- valmiutta liikkuvaan työhön

- B-ajokorttia

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisten tuotteiden parissa alansa suomalaisessa huippuyrityksessä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä aluksi määräaikainen, jossa vakinaistumisen mahdollisuus asiakasyritykseen.

Laitathan pikaisesti hakemuksen ja CV:n osoitteessa www.amiko.fi. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin. Toimithan ripeästi, koska haastattelemme ja hakuajan aikana ja paikat täytetään oikeiden henkilöiden löydyttyä.