(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOTEKNIKKO - VUOKRAUSPALVELUT
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Xylem-konserni on yksi maailman johtavista nesteiden käsittelyyn erikoistuneita yrityksiä. Xylem tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja vedenkäsittelyyn. Xylem-konserni työllistää globaalisti yli 1600 henkilöä ja Suomessa yhtiön palveluksessa on noin 45 vesialan ammattilaista.
 
Haemme Xylem Water Solutions Suomi Oy:lle huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Huoltoteknikko työskentelee pumppujen vuokrauspalvelussa tarjoten ensiluokkaista palvelua Xylemin vuokraustoiminnan asiakkaille.
 
Työtehtäviisi kuuluu Xylemin vuokrapumppujen asennustyöt, käyttöönotot, valvonta käyttökohteissa sekä käyttökoulutusten antaminen asiakkaille.  Lisäksi työ sisältää pumppukaluston huoltamista. Tyypillisiä työmaakohteita ovat kunnallisten viemärijärjestelmien ohituspumppaukset, rakennustyömaiden ja kaivosten kuivanapito sekä erilaiset teollisuuskohteet.
 
Tehtävässä edellytetään aikaisempaa pumppujen tuntemusta (sähkö- ja diesel-käyttöiset). Eduksesi katsotaan myös sähköpätevyydet (s3 tai S2) sekä C-ajokortti. Tärkeimpiä vaatimuksia tehtävään ovat vastuunotto ja ongelmanratkaisukyky. Työkohteet ovat pääosin Etelä-Suomessa, mutta projekteja voi olla myös muualla Suomessa eli työssä vaaditaan matkustusvalmiutta.
 
Xylem tarjoaa tehtävään kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan ja osaava organisaation tuen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alasi ammattilaiseksi haasteellisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ensisijainen työpisteesi tulee olemaan Vantaalla. Työ alkaa joustavasti sopivan henkilön löydyttyä. Adecco on Xylemin tukena alkuvaiheessa rekrytointiprosessia, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan vakituiseen työsuhteeseen Xylemille.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Tomi Kolu, puh. 040 640 3118.

Asiakkaan tehtävänimike:  HUOLTOTEKNIKKO - VUOKRAUSPALVELUT


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, +358406403118


Toimipaikka:  HQ