(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko Vantaalle! (Dayton Oy)
Dayton Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Dayton Oy
Dayton Oy on yli 95 vuoden ajan toiminut vakavarainen ja kannattava perheyhtiö, joka tarjoaa laajan johtavien merkkien tuote- ja palveluportfolion niin päivittäistavarakaupan, HoReCa-sektorin kuin teollisuuden ammattilaisten tarpeisiin ruoanvalmistuksen, punnituksen, säilytyksen ja esillepanon suhteen.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Daytonille motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa vahvistamaan heidän huoltotiimiään!

Työtehtäviin kuuluu muun muassa laiteasennuksia, takuu- ja sopimushuoltoja, varaosatoimituksia ja -vaihtoja sekä erilaisia säätöjä ja vikakorjauksia. Daytonin huoltopiste sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, mutta töitä tehdään paljon suoraan asiakkaiden tiloissa. Haemme tehtävään luotettavaa ja joustavaa työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön. Toimit asiakaslähtöisesti ja pyrit aina parhaaseen mahdolliseen työnjälkeen. Jos tekniikka kiinnostaa ja olet lisäksi vastuullisesti työt hoitava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö! Työhön järjestetään kattava perehdytys.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa huoltokokemusta tai muuta teknistä osaamista. Varsinkin aiempi kokemus kodinkoneista ja –laitteista katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta myös soveltuvaa teknistä koulutusta, kuten sähköasentaja tai automaatioasentaja. Työ sopii hyvin niin kokeneemmalle konkarille, kuin myös uraa aloittelevalle innokkaalle oppijalle. Asenne ja halu oppia ratkaisevat paikkaa täyttäessä! Tietokoneen käytön tulee olla tuttua ja sinulla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista.
Muut tiedot
Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tarjoamme alkuun noin kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan jatko. Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työ on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Huoltoteknikko Vantaalle! (Dayton Oy)!". Liitä hakemukseen myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 /paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.03.2019 mennessä.