(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
TOMRA perustettiin Norjassa vuonna 1972, kun Planken veljekset keksivät maailman ensimmäisen pullon-palautusautomaatin. Siitä lähtien Tomra on alan uranuurtajana kehittänyt, valmistanut, myynyt ja huoltanut tyhjien juomapakkausten vastaanottoon tarkoitettuja palautusjärjestelmiä. Nykyään TOMRA-järjestelmiä on asennettu n. 85 000 kpl yli 80 maahan ympäri maailmaa ja olemme vahva markkinajohtaja. Tomra-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 7,4 miljardia NOK ja yhtiön osakkeet on listattu Oslon pörssissä. Työntekijöitä Tomra-konsernissa on tällä hetkellä n. 3500 ympäri maailmaa. Oy Tomra Ab on perustettu vuonna 1986. TOMRA jatkaa innovatiivisten ja korkeatasoisten palautusjärjestelmien tuotekehitystä ja tuotantoa tavoitteenaan helpottaa kierrätystä sekä luonnonvarojen uusiokäyttöä. Tomran liiketoiminta on jaettu kahteen ryhmään: Collection Solutions (palautusautomaatit, materiaalien käsittely) ja Sorting Solutions (kierrätys, kaivosteollisuus, elintarviketeollisuus). Lisätietoja TOMRAsta: www.tomra.com.

Haluatko itsenäisen, vastuullisen ja liikkuvan työn, jossa työskentelet alan johtavan laitetoimittajan huoltotiimissä asiakastyytyväisyydestä huolehtien? Työskentelyalueenasi on koko Uusimaa. Etsimme huippujoukkueeseen uutta jäsentä tuottamaan parasta palvelua.

"Parasta työssäni on sen vapaus. Pystyn omalla toiminnallani ja aikataulutuksella vaikuttamaan työpäivien kulkuun. Sinulle annetaan vastuu omista hommista ja menemisistä, joka osoittaa luottamusta. Tomra on työnantajana todella loistava. Puitteet pidetään kunnossa ja kaikki työkalut ja pelit ja rensselit löytyvät. Kehitysideoita kuunnellaan ja ymmärretään välillä ottamaan rennosti. Molemminpuolinenluottamus luo vakaan työympäristön, jossa on helppo keskittyä omaan tekemiseen ja sen kehittämiseen. " Näin kertoo Tuukka Tuovinen, Service Technician, Oy Tomra Ab.

Tehtäviisi kuuluvat

Vastaat tehtävässäsi sovituista asiakassuhteista ja huoltokäynneistä asiakkaiden luona. Tehtävänäsi on Tomra pullonpalautusjärjestelmien huolto- puhdistus- ja asennustehtävät. Luontevana osana työtäsi on myös palvelujen lisämyynti, jolla myös voit vaikuttaa ansiotasoosi.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on todennäköisesti sähkö-, automaatio- tai elektroniikan alan asentajan koulutus tai vastaava tekninen tutkinto. Sopiva tausta voi olla myös aikaisempi kokemus teknisistä huoltotehtävistä. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa apuna työssäsi. Tulet työssäsi erinomaisesti toimeen suomen ja hyvin englannin kielellä. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja vastuullinen ja työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa sekä ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden. Sinulla on valmius myös matkustamiseen työhön liittyen. Työ edellyttää AB-ajokorttia, käytössäsi on työajoihin yrityksen auto.

Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan norjalaisen konsernin Suomen tytäryhtiön palveluksessa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja työllesi ammattitaitoisen tiimin tuen. Yritys tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista Lisätietoja antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki, puh 0400 270 886.

Jätä hakemuksesi Tartu mahdollisuuteen jo tänään ja lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera Kaislanet-palveluun. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.