(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOTEKNIKKO TAI -INSINÖÖRI
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

HALUATKO TEHDÄ HUOLTOTEKNIKON TAI -INSINÖÖRIN TYÖTÄ PARHAASSA SEURASSA?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja paikka on varattu sinulle. Tehtäviäsi ovat ilmanvaihtojärjestelmien toimitusten käyttöönotto, varaosamyynti, elinkaarenaikainen toiminnan optimointi sekä ylläpitohuoltoon liittyvät työt. Asiakkaitamme ovat rakennusurakoitsijat, kiinteistöjen ylläpidosta vastaavat yritykset sekä kiinteistöjen omistajat. Tiimisi on kotimaassa ja työpöytäsi Espoossa tai Toijalassa.

Odotamme sinulta halua tehdä työtä asiakaspalvelussa kentällä asiakkaiden luona. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus ilmanvaihtoalan tehtävistä, mieluiten käyttöönoton ja/tai huollon parissa. Sopiva koulutustausta on vaikkapa automaatio-, sähkö-, tai LVI-insinööri tai muuten hankittu vastaava pätevyys. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet avoin, asiakaspalveluhenkinen sekä oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä IV-laitteistojen elinkaariasioiden ammattilaiseksi. Arvostamme automaatio- ja säätötekniikan tuntemusta sekä kokemusta työmaalla tehtävistä käytännön töistä. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, joten edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja ymmärtää asiakkaan tarpeet.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Hans Fabritius 21.1. klo 9-15 ja 25.1. klo 9-15, puh. 040 868 3181. Tiedustelut myös sähköpostitse osoitteella hans.fabritius@flaktgroup.com.

Hae tehtävää verkossa 10.2.2019 mennessä.