Huoltoteknikko, suurkuvatuotannon laitteet
Sesoma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Etsimme Sesoma Oy:lle huoltoteknikkoa liikkuvaan työhön suurkuvatuotannon laitteiden ja ohjelmistojen asennus- ja huoltotehtäviin

Sesoma Oy maahantuo, myy, asentaa ja huoltaa Suomessa suurkuvatuotannon laitteita alan johtavilta toimittajilta.

Huoltoteknikkona työskentelet Sesoma Oy:n asiakkaiden tiloissa suurkuvalaitteiden ja ohjelmistojen huolto- ja asennustehtävissä. Toimenkuvaan kuuluvat Sesoman myymien tuotteiden huoltoa, asennusta ja asiakaskoulutusta. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea, ja työmatkat vaihtelevat päivästä viikon mittaisiksi. Koulutukset laitteisiin tapahtuvat pääasiallisesti laitevalmistajien tiloissa Englannin kielellä. Työ on perehdytyksen jälkeen luonteeltaan hyvin itsenäistä. Ajoneuvon ja muut työssä tarvittavat välineet työmatkoille saat työnantajalta.

Hakijoilta odotamme tehtävään soveltuvaa tekniikan alan koulutusta, sekä kone- ja sähköpiirustusten lukutaitoa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Olethan hakijana asiakaspalveluhenkinen, itseohjautuva ja motivoitunut henkilö.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi pitkäaikaisen ja itsenäisen työtehtävän ammattitaitoisessa porukassa. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, koulutukset sekä yhteisön tuen työssä suoriutumiseksi läpi koko työsuhteen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi ja CV:n 13.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marko.springare@sesoma.fi. Lisätietoja antaa Marko Springare, numerosta 020 7459 639.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221218
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Vantaa