(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko, Spirax Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Spirax Oy toimii energiasektorilla. Myymme ja markkinoimme tuotteita ja ratkaisuja höyryä käyttäville asiakkaillemme. Autamme asiakkaitamme tehokkaampaan energiankäyttöön tavoitteena parantaa tuotantokapasiteettia ja sen luotettavuutta, sekä toimittaa asiakkaalle kustannus- ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Kestävä kehitys on yrityksemme keskeinen strategia.
Kuulumme kansainväliseen SpiraxSarco-konserniin, jonka emoyhtiö on Isossa-Britanniassa. Konsernissa on 5500 työntekijää ja liikevaihto on noin 998 M£. Yhtiön osakkeet on listattu Lontoon pörssissä vuodesta 1959. Lisätietoa osoitteessa: www.spiraxsarcoengineering.com

Haemme nyt Vantaan Koivuhakaan reipasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää myös varastotehtäviä. Työtehtävistä noin 60% on huoltotöitä ja noin 40% varastotöitä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen erityisesti huoltotöistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen vaan huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät.

Huoltoteknikkona olet osa dynaamista huoltotiimiä, joka palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen. Vastuullesi kuuluu yrityksemme edustamien laitteiden huolto ja kunnostus sekä uusien laitteiden kokoonpano soveltuvilta osin. Osallistut asiakaspalautusprosessin tukemiseen. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa ja olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen. Työ tapahtuu pääsääntöisesti yrityksemme tiloissa Vantaalla, mutta myös asiakkaan tuotantolaitoksissa suoritettavat huoltotyöt ovat mahdollisia.

Varastotyöntekijänä olet reipas, tarkka ja työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä. Olet järjestelmällinen ja tehokas asiakaspalvelija sekä näppärä tietojärjestelmien käyttäjä.

Odotamme hakijoilta:
• teknistä osaamista ja perehtyneisyyttä joko harrastuksen tai koulutuksen puolesta
• perustaitoja MS Office –ohjelmien käytöstä (Outlook, Excel, Word)
• vähintään tyydyttäväa englannin kielitaitoa (varastotyössä kommunikoit pohjoismaisten kollegoiden kanssa päivittäin ja laitteiden käyttö- ja huolto-ohjeet ovat saatavilla vain englanniksi)
• intoa ja halua kehittää olemassa olevia taitoja edelleen

Lisäksi katsomme eduksi:
• S3-sähköpätevyysluvat
• ERP-järjestelmien osaamisen (esim. SAP, Oracle)

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä vakavaraisessa pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä höyryalan asiantuntijaksi. Mahdollistamme kehityksesi ja tarjoamme kattavan perehdytyksen SpiraxSarcon tuotteisiin sekä mahdollisuuden edetä uralla kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-14, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.