(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko–RAU-neloset Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Paremman palvelun rakennusautomaatioliike RAU-neloset Oy on osa Neloset-konsernia, joka on kotimainen täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike Helsingissä. Rakennusautomaatio on RAU-neloset Oy:n ydinliiketoimintaa ja tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri automaatiojärjestelmiin. Palvelemme aina yksittäisestä huoltotyöstä pitkäkestoisempiin projekteihin. Tarjoamamme ratkaisut lisäävät niin viihtyvyyttä kuin myös energian säästöä.

Haemme nyt ammattitaitoista HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan RAU-neloset Oy:n palvelukseen.

Tehtävässä vastaat pääkaupunkiseudun alueella monipuolisista rakennusautomaatiourakointiin sekä huoltoihin liittyvistä työtehtävistä kuten uudisasennuksista, saneerauksista, järjestelmien päivityksistä sekä korjauksista.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on jonkin rakennusautomaatiojärjestelmän ohjelmointikokemusta. Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta ja olet aidosti motivoitunut ratkomaan teknisiä pulmia.

Edellytämme:
• sähkö- sekä LVI-teknisiin järjestelmiin liittyvää osaamista sekä koulutusta
• aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
• suomen sekä teknisen englannin kielen taitoa
• B-ajokortin lisäksi autoa

Tarjoamme vakituisen työn kasvavassa yrityksessä monipuolisten tehtävien parissa. Työssä menestymistäsi tukee ammattitaitoiset ja nuorekkaat kollegat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.