(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko – RAU-neloset Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Paremman palvelun rakennusautomaatioliike RAU-neloset Oy on osa Neloset-konsernia, joka on kotimainen täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike Helsingissä. Rakennusautomaatio on RAU-neloset Oy:n ydinliiketoimintaa ja tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri automaatiojärjestelmiin. Palvelemme aina yksittäisestä huoltotyöstä pitkäkestoisempiin projekteihin ja tarjoamamme ratkaisut lisäävät niin viihtyvyyttä kuin myös energian säästöä.

Haemme nyt ammattitaitoista HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan RAU-neloset Oy:n palvelukseen.

Tehtävässä vastaat pääkaupunkiseudun alueella monipuolisista rakennusautomaatiourakointiin sekä huoltoihin liittyvistä työtehtävistä kuten uudisasennuksista, saneerauksista, järjestelmien päivityksistä sekä korjauksista.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on jonkin rakennusautomaatiojärjestelmän ohjelmointikokemusta. Tehtävässä menestymistäsi tukevat ennen kaikkea ratkaisukeskeinen työote ja olet aidosti motivoitunut ratkomaan teknisiä pulmia.

Edellytämme:
- Sähkö- sekä LVI-teknisiin järjestelmiin liittyvää osaamista sekä koulutusta
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Excelin lisäksi myös ohjelmoitavien logiikoiden perusteiden tuntemusta ja hallintaa
- Erinomaista suomen ja teknisen englannin kielen taitoa
- B-ajokortin lisäksi autoa

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö ja haluat päästä mukaan ammattimaiseen sekä nuorekkaaseen porukkaamme, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 17.1.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.