HUOLTOTEKNIKKO, Oulu (Makita Oy)

Target Headhunting Oy
Tietoa tehtävästä

Me olemme Makita – yksi maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista. Toimitamme sähkö- ja polttomoottorityökaluja, niiden lisätarvikkeita ja asiantuntevaa palvelua erityisesti rakentamiseen, teollisuuteen sekä kuluttajasektoriin. Makita on ollut ammattilaisen ja aikaansaajan valinta kaikilla mantereilla jo yli 100 vuoden ajan. Meillä on siis pitkät perinteet, mutta katseemme on käännetty tulevaisuuteen: Innovatiivisuus on toimintamme perusta ja siihen kannustamme kaikkia työntekijöitämme. Emme seuraa trendejä, vaan luomme niitä.

Innovatiivisuus ja kehitys syntyvät sitoutuneesta yhteistyöstä. Siksi tarjoamme työntekijöillemme laajaa ja pitkäaikaista perspektiiviä paitsi koko alaan myös heidän omiin tehtäviinsä. Tämä tarkoittaa vakaata työpaikkaa sekä vaihtelevia työtehtäviä. Annamme siis työntekijöidemme käyttää omia työkalujaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä eritaustaiset tekijät työskentelevät yhdessä, oppivat toisiltaan ja jakavat tietoa eteenpäin. Se luo ystävällisen ja aikaansaavan ympäristön, jossa viihdytään pitkään.

Nyt etsimme

HUOLTOTEKNIKKOA (Oulu)

Vastaamaan sähkö- ja polttomoottorityökalujen huolloista.

Tehtävä edellyttää erinomaista teknistä osaamista ja kokemusta laitteiden huoltotoimenpiteistä.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • edustamiemme koneiden ja laitteiden huolto
  • korjausarvioiden tekeminen
  • asiakaspalvelu
  • varaosien vastaanottaminen ja lähetys

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähkötekniikan alalta
  • muutaman vuoden kokemusta huoltotehtävistä
  • kokemusta sähkö ja polttomoottorityökaluista

Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin ja asiakkaiden kanssa.


Olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja toimit mielellään asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot sekä sujuvat yhteistyötaidot toimia koko muun organisaatiomme kanssa. Tarvitset työssäsi englantia.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on tunnettu ja arvostettu brändi. Pääset työskentelemään monipuolisesti huollon tehtävien parissa ja kasvattamaan osaamistasi. Saat työskennellä tiiviissä huoltotiimissä, joka tukee ja arvostaa työtäsi. Japanilaisessa yrityksessä työntekijöissä arvostetaan luotettavuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.4. mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa Simo Österman p. 044 3434417 simo.osterman@targetheadhunting.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Simo Österman

Tutustu työpaikkaan