(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko Oriola:lle
Oriola Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme Oriola:lle vakituiseen työsuhteeseen kokenutta huoltoteknikkoa Espoon Mankkaan varastolle.

Työtehtäviin kuuluvat laaja-alaiset logistiikkakeskuksen kunnossapitoon liittyvät tehtävät, kuten vian haku ja korjaus, ennakkohuoltotoimenpiteet ja varasosahankinta. Sinulla on osaamista sekä sähkö- ja automaatiotekniikasta että mekaanisesta kunnossapidosta. Työssä tarvitaan vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa ja ajantasaista it-osaamista (MS Office). Työskentely huoltoteknikon työtehtävissä edellyttää voimassa olevia tulityö-, työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja ensiapukortteja, jotka voidaan myös tarvittaessa suorittaa osana perehdyttämisjaksoa.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja asiakaspalvelutaitoja. Tulet hyvin toimeen sekä itsenäisesti että ryhmässä työskennellen. Työ on kaksivuorotyötä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sähkö- ja automaatioasentaja. Myös pitkän linjan työssä oppiminen monipuolisissa kunnossapitotehtävissä voi toimia hyvänä koulutuksena ja taustana nyt avoinna olevaan tehtävään.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lääketukkukaupan mielenkiintoisessa toimintaympäristössä osana kansainvälistä organisaatiotamme. Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja kiinnostuit tehtävästä, saatat olla etsimämme henkilö.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anssi Pekkarinen p. 043 824 3624 (Barona)

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Haethan tehtävään mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, viimeistään kuitenkin 5.3. mennessä.