(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko - Nurmijärven toimipisteeseen
Kärcher Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

HUOLTOTEKNIKKO

Kiehtooko sinua tekniikka, pysyykö kädessäsi napakasti pihdit ja ruuvari, etkä hätkähdä englanninkielisiä ohjeita tai koulutuksia. Entä haluaisitko tehdä töitä vakituisesti vakaalle saksalaiselle perheyritykselle, jossa työntekijää arvostetaan. Me odotamme jo sinua.

Liity siis pikaisesti rempseään joukkueeseemme huoltamaan Kärchereiden lisäksi myös muita konsernin laatumerkkejä esim. Ringler, Woma, Belos. Täytämme paikan heti sopivan pelaajan löydyttyä.

 

Meille töihin Nurmijärvelle pääset sutjakasti moottoritietä pitkin ja ajokkisi parkkeeraat näppärästi talomme pihalle. Autosi voit muuten pestä säihkyvän puhtaaksi maksuttomalla talossamme olevalla harjapesukoneella. Pidämme työntekijöistämme huolta niin työ- kuin vapaa-ajalla. Kilpailukykyisen palkan ja huipputiimin lisäksi saat luonnollisesti nauttia lounas- ja virike-eduista sekä kattavasta työterveyshuollosta. Olet vakuutettu tapaturmien varalta myös vapaa-ajalla. Päiväsi kuluvat mukavissa valoisissa työtiloissa ja työ tehdään laadukkailla välineillä. Liukuva työaika ja työaikapankki antaa joustoa päiviisi. Viritämme huollon huippujoukkuettamme säännöllisillä koulutuksilla sekä koko talon yhteisillä tapahtumilla.

 

Katso millaista meillä on olla töissä: https://youtu.be/ZWegxbtfGVY

 

Hae heti!  Liitäthän vapaamuotoiseen sähköpostihakemukseen palkkatoiveesi ja selostuksen työhistoriastasi.