(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko, Maint Way Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Maint Way Oy on työstökoneiden huolto-, korjaus-, siirto-, asennus- ja kunnossapitopalveluita tuottava yritys. Toimipiste sijaitsee Lapualla ja pääasiallisena toiminta-alueena on vanha Vaasan lääni. Miehistö on laadultaan parasta A-luokkaa, työilmapiiri kehuttu ja henkilöstöstä pidetään huolta.

Etsimme nyt Maint Way Oy:lle

HUOLTOTEKNIKKOA

kesäsesonkiin 2019. Työnkuvaan kuuluu CNC-työstökoneiden huoltotehtäviä. Siksi toivommekin sinulta tuntemusta työstökoneiden mekaniikasta ja ohjausjärjestelmistä (Fanuc, Heidenhain, Mazatrol ym.) sekä hydrauliikan perusasioista. Myös kokemus sähköpuolen huolto- ja korjaustöistä katsotaan eduksesi. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta, näppärää työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä tietenkin intoa kehittää osaamistasi.

Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Työn suorittamiseksi vaaditaan omaa autoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työnkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. Hyvällä työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkoon. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).