(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko, kiinteistöautomaatio
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Kesätyö kiinteistöautomaation huoltotehtävissä

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille kesätyöntekijöitä kiinteistöautomaation huoltotehtäviin Espooseen, Joensuuhun, Lahteen, Turkuun, Kokkolaan ja Vaasaan.

Toimit työssäsi monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja kiinteistöautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutustaustaa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet lisäksi asiakaspalveluhenkinen, innokas oppimaan uutta ja olet motivoitunut tekemään työsi huolella. Sinulla on oma-aloitteinen ja positiivinen asenne työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä sekä roppakaupalla erinomaista työkokemusta.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2020.

Kerrothan hakemuksessasi huolellisesti osaamisestasi, koulutuksestasi sekä millä ajalla ja paikkakunnalla olet valmis työskentelemään.

Valinnat kesätyöntekijöistä tehdään viimeistään maalis-huhtikuussa haastattelun perusteella, johon hakijat kutsutaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli olet mukana hakuprosessin seuraavissa vaiheissa.

Odotamme innolla hakemustasi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 –kampanjassa. Osallistumisemme kautta sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Lue lisää kampanjasta ja sen periaatteista osoitteesta www.kesaduuni.org.