(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko Kardex Finland Oy:lle (Jyväskylä)
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Haemme asiakasyritykseemme Kardex Finland Oy:lle Huoltoteknikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kardex kuuluu maailman johtaviin automatisoitujen varasto- ja varausjärjestelmien valmistajiin. Kaikki tuotteet ovat kehitetty parantamaan tuottavuutta ja prosessien tehokkuutta. Räätälöityjen ratkaisujen ansiosta varastotilaa voidaan hyödyntää optimaalisesti. Vuodesta 1873 lähtien Kardex on asentanut yli 140 000 järjestelmää. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa www.kardex-remstar.fi

Tehtävässä työskentelet automatisoitujen varasto- ja varausjärjestelmien huolto- ja asennustehtävissä. Vastaat osaltasi myös hyvästä asiakaspalvelusta, koska työtä tehdään asiakkaiden toimitiloissa. Työtä tehdään muuttuvissa kohteissa ympäri Suomea.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennus-, huolto- ja automaatiotyöt. Kohteita on vaihtelevasti ympäri Suomea mm. kaupan-, varaston- ja teollisuudentuotantolaitosten- ja kiinteistöjen parissa.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja, mutta sinut koulutetaan tehtävään. Ensisijaisen tärkeää on motivoitunut ja innokas asenteesi. Eduksesi on aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä, mutta se ei ole edellytys, ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta.

Työtä tehdään ma-pe. Työsuhde on aluksi määräaikainen kesän yli, mutta työssä on erinomainen mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme kuuluu maailmaan johtaviin automatisoitujen varasto- ja varausjärjestelmien valmistajiin. Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän ja hyvät työsuhde-edut.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haku aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Essi Seppänen, puh. 0443346292, essi.seppanen@go-on.fi