(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko kahvilaitteiden pariin Pohjois-Suomeen
Paulig Coffee Division

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Paulig Professional etsii huoltoteknikkoa Pohjois-Suomeen, toimipisteenä Oulu!

Huoltoteknikkona työskentelet asiakkaittemme ensiluokkaisen kahvikokemuksen varmistamiseksi. Työtehtäviin kuuluu erilaisten kahvilaitteiden asennus, korjaus ja huoltotehtävät. Työn suorittaminen tapahtuu pääasiassa asiakaskohteissamme Pohjois-Suomen alueella. Oulun tiivis ja asiantunteva tiimi varmistaa että kukaan ei jää yksin ja vaikka etäisyydet voivat Pohjois-Suomessa olla välillä pitkiä, ei apu ole koskaan kaukana. Haettavassa tehtävässä pääset työskentelemään Suomen arvostetuimpien brändien parissa ja toimimaan asiakkaidemme kanssa merkityksellisten kahvihetkien parissa.


Tässä tehtävässä vaaditaan teknistä koulutusta, ahkeruutta ja kykyä itsenäiseen työntekoon, sekä aitoa halua tuottaa hyvää asiakaspalvelua. Tehtävässä tarvitsee B-ajokortin. Henkilönä nautit tiiviin tiimin tarjoamasta yhteisöllisyyden tunteesta, mutta viihdyt erinomaisesti asiakkailla itsenäisesti, varmistaen heidän kahviratkaisujen huolettoman toiminnan. Arvostamme aiempaa kokemusta laitteiden korjauksesta ja asiakkaan tiloissa itsenäisesti suoritettavista tehtävistä. Aiemmin suoritetusta hygieniapassista, työturvallisuuskortista ja sähkötyöturvallisuuskortista on etua. Toivomme lisäksi englanninkielen taitoa ja kokemusta jonkin toiminnanohjausjärjestelmän kanssa työskentelystä.

Työ on vakituinen ja työtehtävät sijoittuvat päivävuoroon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Asikainen 0405621830, 20.12 klo 12.00– 16.00 tai martti.asikainen@paulig.com.

Pauligilla pääset osaksi kansainvälistä perheyritystä, jossa arvostamme laatua ja vastuullisuutta kaikessa tekemisessä. Olemme sitoutuneet siihen, että kaikki kahvimme tulee vastuulliseksi varmennetuista lähteistä vuoden 2018 loppuun mennessä. Kulttuuriamme ja tekemistämme ohjaavat seuraavat arvot: Grow Together, Strive for Excellence ja Stay Curious.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteen www.pauliggroup.com/careers kautta viimeistään 13.1.2019.

Paulig Professional

Paulig Professional on osa Paulig-konsernin Kahvi-divisioonaa. Luomme kuluttajille yhdessä asiakkaidemme kanssa kodin ulkopuolisia kahvinautinnon hetkiä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja laadukkaita kahvi-, kahvilaite- ja oheistuoteratkaisuja HoReCa, toimisto ja myymälä asiakkaillemme. Paulig Professional toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa noin 200 henkilön voimin. www.pauligprofessional.com