Huoltoteknikko - Järvenpää
Salvagnini Scandinavia AB

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021
Salvagnini Scandinavia AB on Italian Saregosassa sijaitsevan Salvagnini S.p.a perheyhtiön tytäryhtiö. Konsernilla on yhteensä 1850 työntekijää, liikevaihdon ollessa n. 400 M€. Myymme, asennamme, koulutamme sekä huollamme korkeateknologisia FMS laitteita ohutlevyn käsittelyyn. Salvagninin kehittämät ainutlaatuiset valmistusmenetelmät leikkaukselle., lävistykselle, taivutukselle ja laserleikkaukselle ovat tehneet yhtiön uraa uurtavaksi alallaan. Salvagnini Scandinavia AB:n pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, Värnamossa, jossa meillä on 32 työntekijää ja liikevaihto 91 MSEK v. 2018/2019. Yhtiöllä on edustus Suomessa, Tanskassa ja Baltian maissa. Tutustu lisää yritykseen: www.salvagnini.se.
Haemme nyt yhteistyössä Salvagnini Scandinavia AB:n kanssa käytännöllistä ja kehittymishaluista

HUOLTOTEKNIKKOA

hoitamaan laadukkaasti monipuolisia asennus-, huolto- ja korjaustoimenpiteitä asiakasyritystemme luona. Asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomessa, mutta välillä on myös tarpeellista käydä työmatkoilla muualla Suomessa sekä Ruotsissa tai Baltian maissa. Olet tärkeä osa pätevää asiantuntijatiimiämme ja työskentelet läheisessä yhteistyössä suomalaisen huoltokoordinaattorin ja toisen huoltoteknikon kanssa, mutta apunasi ovat myös muut asiantuntijat eri puolilla Eurooppaa. Saat tehtävään kunnollisen perehdytyksen, jossa hyödynnetään kaikki mahdolliset apukeinot sekä etänä että lähikoulutuksessa tehtaillamme.

Odotamme sinulta

sähkö- ja/tai automaatiotekniikankoulutusta sekä aiempaa kokemusta huollon ja kunnossapidon tehtävistä. Hyvät tiedot sähkö- ja/ tai automaatiotekniikasta sekä mielellään myös mekaniikan ja/tai hydrauliikan tuntemus edesauttaa tässä työssä pärjäämistä. Mutta ennen kaikkea odotamme sinulta motivoitunutta ja innostunutta työotetta, koska tässä työssä pääset oppimaan joka päivä jotain uutta. Olet ulospäin suuntautunut ja huolellinen sekä tulet hyvin toimeen työtovereiden ja asiakkaiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesikin. Työ on liikkuvaa, joten edellytämme ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Salvagnini Scandinavia tarjoaa sinulle

mielenkiitoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan laadukkaiden tuotteiden ja vakiintuneen asiakaskunnan parissa. Työtäsi tukevat yrityksen asiantuntijat ympäri Eurooppaa. Tästä Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Salvagnini Scandinavia:lle vakituiseen työsuhteeseen.
Lisätietoja tehtävästä antaa ja Eilakaislalta rekrytointia hoitava seniorkonsultti Minna Kauhanen, p. 050 5731429 ja Salvaginin huoltokoordinaattori Vesa Liimatta p. 040 866 7744.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 27.9.2021 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496571
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää