(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko, Intercontrol Oy
Intercontrol Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Vahvistamme sähköautojen latauslaitteisiin erikoistunutta tiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä ohjelmistojen asennus- ja ylläpitotehtäviin, laitehuoltoon ja tekniseen tukeen. Tarvittaessa tulet toimimaan myös myynnin tukena.

Tehtävässäsi vastaat pääsääntöisesti latauslaitteiden käyttöönottoasetuksista sekä laitehuollosta ja -ylläpidosta joko toimipisteessämme tai asiakkaan luona kentällä. Tulet olemaan yhteyksissä ulkomaisiin päämiehiimme englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti.

Tuotteemme koostuvat laadukkaista Eurooppalaisista latauslaitteista, jotka on testattu ja kehitetty yhteistyössä ajoneuvoteollisuuden kanssa. Asiakkaamme koostuvat mm. julkisen sektorin asiakkaista, energiayhtiöistä, yrityksistä, taloyhtiöistä sekä kotitalouksista.

Odotamme sinulta tietotekniikan perusteiden hallintaa, eduksi laskemme sähkötekniikan perusteiden hallinnan. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, matkustusvalmiutta sekä vastuullista ja itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavan sähköisen liikenteen parissa sekä vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja innovatiivisessa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan Senior Consultant Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai anu.marttila@barona.fi.