(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko/ -insinööri Siilinjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2018Työn kuvaus:
  MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia.
MTC Flextek palvelee konepajoja yli 80 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Tytäryhtiömme sijaitsee Baltiassa. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön. Katso lisää https://www.mtcflextek.fi/  

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimin vahvistukseksi

HUOLTOTEKNIKKOA/-INSINÖÖRIÄ

Tarjoamme  pitkkäaikaisen sekä vakituisen työn arvostetussa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työtä tehdään Siilinjärvellä sijaitsevassa yksikössä. Työtehtävä on mahdollista muokata valitun henkilön osaamisen, kokemuksen sekä kiinnostuksen mukaan.  
Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja työstökoneet ovat sinulla jo jonkin verran tuttuja.  Olet mahdollisesti toiminut työnjohdollisissa tehtävissä tai näet itsesi tulevaisuudessa tiimin vetäjänä/työnjohtajana. Esimieskokemus ei kuitenkaan ole vaatimus tehtävässä menestymiseen. Etsimällämme henkilöllä on innokkuutta oppia uutta ja motivaatiota kasvaa tehtävässä. Arvostamme kokemusta huoltotoiminnoista, kunnossapidosta tai koneistuksesta. Robotiikan ja automaation tuntemus katsotaan eduksi.
Luonteeltasi olet jämäkkä sekä asiakaspalveluhenkinen ja toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa. Kykenet toimimaan tehokkaasti myös paineen alla ja priorisoit työtehtäviäsi tarpeen mukaan. 

Työtehtävässäsi olet mukana huoltotoiminnoissa tai vastaat tiimin työnjohdosta. Sinulla on koko ajan taustalla esimiehesi vahva tuki. Tiiminvetäjänä tuet tiimiäsi päivittäisessä työssä ja oimit aktiivisesti yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa sekä viestit tarpeellisista huolto- tai kunnosspitotoimenpiteistä. Teet tarvittaessa mm. varaosatilaukset myös englannin kielellä. Huoltoteknikkona olet osa huollon ammattitaitoista tiimiä ja tuot oman ammattitaitosi osaksi tiimin tekemistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten sinulla on vuorotyövalmius.
  Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, ammattitaitoisen tiimin ja mielenkiintoiset työtehtävät. Taustalle saat kattavan perehdytyksen ja esimiehen tuen.
Mikäli kiinnostuit haethan paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi www.adecco.fi viimeistään 19.3.2018. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 tai MTC Flextekillä Tommi Nieminen puh. 050 371 6603.Asiakkaan tehtävänimike:  Tiiminvetäjä/ Kuopio


Sijainti:  KUOPIO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere