(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko / Insinööri Schneider Electricille
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle HUOLTOTEKNIKKOA / INSINÖÖRIÄ.

Toimit työssäsi monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja rakennusautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi.

Odotuksemme sinulle:

- tekninen koulutustausta (esim. LVI-, sähkö-, IT- tai rakennusautomaatio). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
- kokemusta vastaavista tehtävistä ja aiempaa ohjelmointi-, rakennusautomaatio- tai LVISA -kokemusta.
- hyvää englannin kirjallista ymmärtämistä
- vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.
- järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä kantaa vastuuta.
- valmius itsenäiseen työskentelyyn, vahvat tietotekniset taidot ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Meillä tyytyväinen asiakas tarkoittaa myös sinulle lisäansioita ja huolehdimme sinusta tarjoamalla kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää yhteistyökumppanimme Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti (ja viimeistään 19.2.2020 mennessä). Lisätietoja tehtävästä antaa 11.2. alkaen Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.