Huoltoteknikko (Informa Oy)
Informa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
HUOLTOTEKNIKKO
Haemme Informa Oy:lle huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen merkintälaitehuollon tehtäviin. Mukava ja asiantunteva tiimi jo odottaa sinua, hae meille töihin!

Voit tutustua Informaan lisää täältä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn suomalaisen valmistavan teollisuuden piirissä. Informalle henkilöstön hyvinvointi on erittäin tärkeää, minkä huomaa myös työntekijöiden pitkistä työsuhteista. Informa tarjoaa hyvät henkilöstöedut mm. kattavasta työterveydenhuollosta hierojaan sekä kulttuuri- ja lounasetuun.

TYÖNKUVA

Huollettavat laitteet ovat usean ulkomaalaisen päämiehemme lämpösiirtotulostimia, mustesuihkuja sekä teollisuuslasereita. Laitteet sisältävät ohjelmistoa, elektroniikkaa, mekaniikkaa ja pneumatiikkaa.

Alkuun tehtävät painottuvat laitehuoltoon Espoon huoltoverstaalla. Tehtäväsi on myös auttaa ja neuvoa asiakkaita puhelimitse. Kokemuksen karttuessa työnkuvaasi tulee kuulumaan merkintälaitteiden huolto asiakkaidemme tuotantotiloissa eri puolilla Suomea. Sinulla on myös mahdollisuus laajentaa toimenkuvaasi laitteiden asennus-, opastus- ja käyttöönottotehtäviin.

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME?

Hyvät eväät tehtävään antaa yhteistyökykyinen ja sopivasti sosiaalinen asenne, jotta tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Toivottavasti olet myös ahkera, motivoitunut ja sitoudut pitkäjänteisesti. Uudet ja vaihtuvat tilanteet tulevat tutuiksi, joten sinulta löytyykin hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä. Työn hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen lukutaitoa manuaalien lukemista varten, B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta ympäri Suomen. Koulutuksesi voi olla elektroniikka-, sähkö- tai automaatiopuolelta.

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

TEMP-TEAM toimii Informan yhteistyökumppanina rekrytoinnissa ja valittu henkilö työllistyy vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Informalle. Aloitus sopimuksen mukaan syksyn 2021 aikana.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Avoimet työpaikat – Huoltoteknikko Informa Oy:lle. Muistathan lisätä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR-konsultti Milla Äikäs. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Millan joko numerosta 040 184 3384 tai milla.aikas@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510249
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Milla Äikäs (milla.aikas (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358401843384
  • Sijainti: Espoo