(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko, Hydropress HUBER Ab Finland
Hydropress Huber Aktiebolag - filialen i Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Hydropress Huber Aktiebolag - filialen i Finland
Hydropress HUBER AB on saksalaisen HUBER SE:n tytäryhtiö. HUBER Technology konserni toimii jätevesien käsittelytekniikan edelläkävijänä, hallitsee ruostumattoman teräksen ja tarjoaa ympäristöteknologiaa maailmanlaajuisesti.

Jo yli 140 vuoden ajan HUBER SE on toiminut tiivisti sekä juomaveden että jätevesien käsittelyn alalla. Kuparisepän pajasta on kehittynyt huippumoderni konepaja, joka pystyy vastaamaan korkealuokkaisten laitteiden valmistuksen vaatimuksiin.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme HUBERille huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallisena tehtävänä ovat asiakkaiden jätevedenkäsittelylaitteiden huoltotyöt. Huollot tapahtuvat asiakkaiden tiloissa, joten työ vaatii matkustamista. Päätoimipaikka on Helsingissä, työskentelyalueena on kuitenkin koko Suomi. Työ on likaista ja fyysistä, sekä vaatii vastuullista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Haemme tehtävään luotettavaa ja kovan työmotivaation omaavaa henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työhön. Jos tekniikka kiinnostaa ja olet vielä ongelmanratkaisukeskeinen sekä joustava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa mekaanisten laitteiden huoltokokemusta tai muuta teknistä osaamista. Tiettyä koulutusta emme edellytä, mutta soveltuvat tekniset/mekaaniset koulutukset katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä oma auto käytössäsi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista. Englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävän aloituksesta sekä palkkauksesta sovitaan erikseen.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Huoltoteknikko, Hydropress HUBER Ab Finland”. Liitä hakemukseen myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Viljo Julkunen puhelimitse 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.06.2019 mennessä.