(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko! (Hydropress HUBER Ab Finland)
Hydropress Huber Aktiebolag - filialen i Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Hydropress Huber Aktiebolag - filialen i Finland
Hydropress HUBER AB on saksalaisen HUBER SE:n tytäryhtiö. HUBER Technology konserni toimii jätevesien käsittelytekniikan edelläkävijänä, hallitsee ruostumattoman teräksen ja tarjoaa ympäristöteknologiaa maailmanlaajuisesti.

Jo yli 140 vuoden ajan HUBER SE on toiminut tiivisti sekä juomaveden että jätevesien käsittelyn alalla. Kuparisepän pajasta on kehittynyt huippumoderni konepaja, joka pystyy vastaamaan korkealuokkaisten laitteiden valmistuksen vaatimuksiin.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme HUBERille huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallisena tehtävänä ovat asiakkaiden jätevedenkäsittelylaitteiden huoltotyöt. Huollot tapahtuvat asiakkaiden tiloissa, joten työ vaatii matkustamista. Päätoimipaikka on Helsingissä, työskentelyalueena on kuitenkin koko Suomi. Työ on likaista ja fyysistä ja vaatii vastuullista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Haemme tehtävään luotettavaa ja kovan työmotivaation omaavaa henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työhön. Jos tekniikka kiinnostaa ja olet vielä ongelmanratkaisukeskeinen sekä joustava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa mekaanisten laitteiden huoltokokemusta tai muuta teknistä osaamista. Tiettyä koulutusta emme edellytä, mutta soveltuvat tekniset/mekaaniset koulutukset katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä oma auto käytössäsi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista. Englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työ on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Huoltoteknikko! (Hydropress HUBER Ab Finland)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 /paavo.saari@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.03.2019 mennessä.