(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko / Huoltoinsinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme Schneider Electricille HUOLTOTEKNIKKOA / HUOLTOINSINÖÖRIÄ Turkuun kiinteistöjen turvallisuuteen liittyviin tehtäviin.

Toimit työssäsi monipuolisissa paloilmoitinjärjestelmien huoltoon ja käyttöönottoon liittyvissä tehtävissä. Työskentelet niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta paloilmoittimista ja niihin liittyvistä huolto- ja/tai käyttöönottotehtävistä.
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkötekniikka, automaatio).
  • Pitkäjänteisyyttä sekä halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • Asiakaslähtöistä työskentelytapaa.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.
  • Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • B-ajokorttia.

Olet positiivinen, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakkaiden parissa. Arvostamme lisäksi, mikäli sinulla on paloilmoitintutkinto ja hyvä ruotsin kielen taito. Kokemus kulunvalvonta- ja/tai videovalvontajärjestelmistä katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera 4.3.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Service Manager Ville Väistö 050 560 4105 to-pe 1.-2.3.2018.