(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko / Huoltoinsinööri, Paloilmoitinjärjestelmät
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille HUOLTOTEKNIKKOA / -INSINÖÖRIÄ Espooseen kiinteistöjen turvallisuuteen liittyviin tehtäviin.

Toimit työssäsi monipuolisissa paloilmoitinjärjestelmien huoltoon ja käyttöönottoon liittyvissä tehtävissä. Teet huoltokeikkoja niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta paloilmoittimista ja niihin liittyvistä huolto- ja/tai käyttöönottotehtävistä.
  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. sähkö- ja automaatiotekniikka, turvallisuusala).
  • pitkäjänteisyyttä sekä halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta.
  • englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Olet positiivinen, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakkaiden parissa. Arvostamme lisäksi, mikäli sinulla on paloilmoitintutkinto ja kokemusta kulunvalvonta- ja/tai videovalvontajärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 4.10.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Service Manager Jouni Wallin 050 044 5493.