(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko / Huoltoinsinööri, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019Työn kuvaus:
   
Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 144 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Me Schneider Electricillä sanommekin, että "Life Is On". Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata. Työllistämme yli 500 energianhallinnan osaajaa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet.
 
Haemme asiakkaallemme Schneider Electricille Espooseen 

HUOLTOTEKNIKKOA / HUOLTOINSINÖÖRIÄ  .
 
Toimit työssäsi monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja rakennusautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi. 
 
Odotuksemme sinulle:
 
- tekninen koulutustausta (esim. LVI-, sähkö-, IT- tai rakennusautomaatio). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
- kokemusta vastaavista tehtävistä ja aiempaa ohjelmointi-, rakennusautomaatio- tai LVISA -kokemusta.
- hyvää englannin kirjallista ymmärtämistä
- vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.
- järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä kantaa vastuuta.
Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn, vahvat tietotekniset taidot ja halua oppia uutta.  Voit myös olla hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja. 
 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Meillä tyytyväinen asiakas tarkoittaa myös sinulle lisäansioita ja huolehdimme sinusta tarjoamalla kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi Adeccon sivujemme kautta CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 3.3.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi tänään!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anne Alarousu, p. 040 706 5513 tai anne.alarousu@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltoinsinööri


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anne Alarousu


Toimipaikka:  Espoo