(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko Finnvacum Oy Ab:lle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Etsitkö liikkuvaa ja vaihtelevaa huoltotyötä pakkauskoneiden parissa? 

Haemme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa asiakkaallemme Finnvacum Oy Ab:lle Sipoon Söderkullaan.

Finnvacum Oy Ab on Sipoossa sijaitseva elintarviketeollisuuden pakkauskoneiden maahantuoja, joka on toiminut alalla jo yli 50 vuotta. Finnvacum Oy Ab tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä pakkauskoneratkaisuja, joihin sisältyvät laitetoimitukset, asennukset, säädöt, koulutukset ja koeajot asiakkaiden tarpeen mukaan. He tarjoavat myös kattavan varaosavaraston sekä huoltopalvelun.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisten elintarviketeollisuuden pakkaus- ja prosessikoneiden asennuksia sekä huoltoja. Työssä vaaditaan hyvää mekaanista osaamista sekä sähkö- ja automaatiotuntemusta. Työstä noin kolme päivää viikosta on reissutyötä asiakaskohteissa ympäri Suomen, ja noin kaksi päivää viikosta työtä tehdään Finnvacum Oy Ab:n tiloissa Söderkullassa. Suurin osa työkeikoista on 1-2 päivän mittaisia, joista pääsee illaksi kotiin, ja pisimmät keikat ovat noin viikon mittaisia. Työaikasi on pääsääntöisesti klo 8-16.

Arvostamme

  • Sähkö- ja mekaniikka-alan koulutusta
  • Logiikkaohjelmien (Siemens, Mitsubishi) tuntemusta sekä tietokoneosaamista
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia uutta
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Itsenäistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • Valmiutta säännölliseen matkustamiseen Suomessa
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja itsenäisen huoltoteknikon työn, jossa pääset matkustelemaan työkohteisiin ympäri Suomea. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Finnvacum Oy Ab tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen, tietokone- ja puhelinedun, sekä koeajan jälkeen autoedun. Heidän täysin uusista toimitiloistaan löytyy myös kuntosali, joka on työntekijöiden vapaassa käytössä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: huoltoteknikko, huoltoasentaja, huolto, elintarviketeollisuus