(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko Fastemsille
Fastems Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme suorarekrytointina Fastemsille huoltoteknikkoa palvelemaan kotimaan asiakkaita

Tämä voi olla unelmiesi työpaikka, mikäli koneautomaatio on sinulle arkipäivää ja haluat työskennellä alan kiinnostavimmassa organisaatiossa! Fastems tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään kaikkialla maailmassa. Yrityksen ydintoimintoja ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle. Fastemslaisia on jo 420. Yrityksen ainutlaatuinen kulttuuri antaa sille kyvyn loistaa ja on avain jatkuvaan uudistumiseen.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet työskennellyt koneautomaation ja ennen kaikkea sen kunnossapidon parissa jo aiemmin. Hallitset järjestelmien sekä yksittäisten laitteiden ennakkohuollot sekä viankorjaukset ja sinulla on hyvä päättelykyky. Työssä vaaditaan sekä mekaanista asennusosaamista että hyvää sähköasennusten hallitsemista. Laskemme ehdottomaksi eduksesi osaamisen PLC:n parissa. HUOM! Voit olla myös alan tuoreempi osaaja, kunhan asenteesi on kunnossa ja haluat aidosti kehittyä alasi huipuksi.

Työ on liikkuvaa, joten odotamme sinulta mahdollisuutta olla yli viikon mittaisilla komennuksilla koko Suomessa. Tehtävään rekrytoitava huoltoteknikko tulee osaksi viiden hengen kotimaan tiimiä, jossa on valtava määrä ammattitaitoa ja hieno ryhmähenki. Istut porukkaan hyvin, kun asenteesi on avoin, huumorintajusi on tallella ja olet valmis joustamaan saadaksesi asiakkaiden tarpeet täytettyä. Tekemisen meininki mutta oikeanlainen rentous ovat avainasemassa tehtävässä menestymisessä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen pohjapalkan ja asianmukaiset korvaukset työkomennuksista. Asennusreissuilla liikutaan omalla autolla, mistä maksetaan korvaus. Kyllin ei voi myöskään korostaa sitä, että Fastemsilla vallitsee aidosti hyvä henki ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Työsuhde on vakituinen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa saat tehtävästä lisätietoja henkilöstökonsultti Jaakko Salmelalta, 045 6360611 tai jaakko.salmela@barona.fi