(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko, Eurotec Oy (Naantali)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Eurotec Oy on vuonna 1988 perustettu puuntyöstökoneita markkinoiva täyden palvelun yritys. Naantaliin vuonna 2002 valmistuneessa pääkonttorissamme on näyttely- ja varastotilojen lisäksi myös varaosa- ja huoltopalvelut. Aluekonttorit sijaitsevat Oulussa ja Kouvolassa. Yli 30. vuoden kokemuksella hankitut päämiesedustukset ja kattava tuotevalikoima yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaavat asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin myös tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme nyt huoltoteknikkoa puuntyöstökoneiden asennus- ja huoltotöihin. Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaidemme koneiden asennus- ja huoltotöistä, sekä ratkaista erilaisia koneisiin liittyviä ongelmatilanteita. Toimipisteesi on Naantalin pääkonttorimme, mutta työ edellyttää matkustamista koko Suomen alueella.

Työ edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia vähintään kohtuullisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme myös soveltuvaa ammatillista koulutusta. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkötekniikan ja PLC tekniikan tuntemusta. Aikaisempi työkokemus alalta, ja erityisesti CNC-koneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän suomalaisen puuteollisuuden ytimessä, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 28.10.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.