(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko (elektroniikka)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Etsimme huoltoteknikkoa komponenttitestausalueelle arjen 2-vuoroon Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevalle toimipisteellemme. Tulet työskentelemään Equipment Control ‑tiimissämme ja jaat huoltovastuun testausalueellamme 16 huoltoteknikon kanssa. Työparinasi toimii kokenut huoltoteknikkomme, jonka kanssa vastaatte yhdessä tuotannon komponenttitestauksen lämpökaappien ennakkohuolloista ja vikakorjauksista. Jokaisella tiimin jäsenellä on oma vastuualueensa, jolloin työ on hyvin itsenäistä, mutta samalla huoltotiimissämme tehdään laajalti yhteistyötä ja tuetaan toisia.

Tuotanto-operaattorimme testaavat komponenttiemme piirilevyjen toimivuutta korkeissa lämpötiloissa. Elektroniikkakomponenttien huoltoasiantuntijana sinun vastuullasi on puolestaan varmistaa testauksen lämpökaappien toiminta muiden sidosryhmien kanssa. Toivomme, että sinulle on luontaista tarttua toimeen ja ratkoa ongelmia sekä itsenäisesti että yhteistyössä niin tuotannon, prosessikontrollitiimin kuin prosessikehitystiiminkin kanssa.

Tavoitteenasi on ylläpitää tilannekuvaa lämpötestauksesta ja reagoida nopeasti ongelmatilanteisiin tarpeettoman hukan välttämiseksi. Tämän lisäksi osallistut aika ajoin laitteita parantavaan kunnossapitoon. Datankeruu ja sen analysointi ovat keskeinen osa työrutiiniasi, sillä tarkastelet jatkuvasti, mistä löytyy mahdollisia virheitä.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat:

 • muutaman vuoden työkokemus elektroniikan vianhausta ja korjauksesta sekä osaaminen piirien mittauksesta niin yleismittarilla kuin oskilloskoopillakin
 • paineensietokyky ajoittain hetkisessä ympäristössä
 • pitkäjänteisyys myös rutiininomaiseen työskentelyyn
 • juotososaaminen
 • kokemus mekaanisen kunnossapidon parista
 • sujuvat vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
 • kokemus SQL:n, JMP:n ja Excelin käytöstä datankeruussa ja analysoinnissa
 • taito työskennellä ympäristössä, jossa työhösi tulee paljolti keskeytyksiä
 • piirikaavioiden tulkitsemisosaaminen
 • koulutus elektroniikan parista tai muu sähköalan koulutus (esim. ammattikoulu tai AMK)
 • aiempi kokemus elektroniikkakomponenttien tuotannosta/valmistuksesta tai laboratoriotyöskentelystä
 • motivaatiota oppia uutta sekä ohjeistaa ja neuvoa muita tarvittaessa

Valmistamme merkityksellisiä sekä vaativissa kohteissa toimivia piiantureita sekä anturikomponentteja erilaisiin autoteollisuuden ja terveysteknologian sovelluksiin. Tuotantomme toimii 24/7, jolloin myös huoltotiimimme on edustettuna vuorokauden ympäri. Tulet työskentelemään arjen 2-vuorossa, jolloin työaikasi sijoittuu vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroon. Tehtävä on vakituinen ja työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena ja laajentaa osaamista esimerkiksi kehittämämme mittauselektroniikan korjauksen parissa.

Kiinnostuitko? Lähetähän meille ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä viimeistään 13.8.2019. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kuulla lisää? Ari Östman kertoo mielellään lisätietoja tehtävästä sekä Muratalla työskentelystä. Tavoitat Arin ti–to klo 9–9.45 puhelimitse numerosta 040 774 1473 ja muina aikoina sähköpostilla ari.ostman@murata.com.