Huoltoteknikko, Dräger Suomi Oy
Dräger Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme nyt huoltoteknikkoa liikkuvaan työhön vahvistamaan ja laajentamaan Dräger Suomi Oy:n huoltotiimiä vakituiseen työsuhteeseen.

Teknikkona huollettavanasi ovat turvallisuuspuolen kiinteät ja kannettavat kaasunvalvontajärjestelmät ja –laitteet. Tehtäviisi kuuluvat niiden määräaikaishuollot ja kalibroinnit, ohjelmistopäivitykset sekä yksittäisten vikatilanteiden ratkaisu. Työskentelet pääosin asiakkaiden luona ja osittain Drägerin Vantaan toimipisteellä. Huoltokäynnit painottuvat Etelä- ja Keski-Suomeen, mutta toimialue kattaa koko Suomen. Huoltokeikoilla liikut Drägerin autoilla (B-ajokortilla pärjää). Toimitilat ovat siistit ja nykyaikaiset, työkalut ovat ajan tasalla ja tiimihenki todella hyvä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä teknisiä valmiuksia ja halua oppia. Koulutukseltasi voit olla esim. sähkö- tai automaatioasentaja tai -insinööri. Henkilönä tartut asiakaspalvelutilanteisiin hyvällä asenteella ja olet luonteva asiakaskohtaamisissa, kasvotusten ja puhelimessa. IT-taitosi ovat hyvällä tasolla, sillä kaikki työt kirjataan toiminnanohjausjärjestelmään.

Huollettaviin tuotteisiin tarjotaan kattava perehdytys, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Osa koulutuksista järjestetään Saksassa, joten englannin kielen on sujuttava.

Dräger tarjoaa sinulle mukavat työkaverit, vakaan työympäristön sekä globaalin yrityksen monipuoliset haasteet ja mahdollisuudet. Pääset työskentelemään alan huippuosaajien kanssa ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi.

Mikäli haet seuraavaa askelta urallasi ja olet kiinnostunut huoltotöistä pitkällä aikajänteellä, on tämä loistava tilaisuus tulla Dräger tuotteiden asiantuntijaksi. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten haethan paikkaa heti.

Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan vakituiseen työduhteeseen Dräger Suomi Oy:n kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela, numerosta 050 464 8493, arkisin klo 12-13.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266635
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0504648493
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Porvoo, Hyvinkää