(Poistunut julkaisusta)

Huoltoteknikko Dräger Suomi Oy
Dräger Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Dräger on maailman johtava turvallisuusteknologian ja lääkinnällisen teknologian alalla toimiva yritys. Heidän monipuolisen tuotevalikoimansa ydinajatus on pelastaa ihmishenkiä. Nyt Sinulla on mahdollisuus hakea Drägerille Vantaan toimipisteeseen osaksi tärkeää ja vastuullista huoltotiimiä.

Kiinnostaako sinua vakituinen työsuhde kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Huoltoteknikkona Drägerillä suoritat vianetsintää, huoltoja ja kalibrointia asiakkaalta saapuviin tuotteisiin. Nämä tuotteet ovat esimerkiksi paineilmalaitteet (savusukellus- ja pelastautumislaitteet sekä maskit), testilaitteet tai kemikaalipuvut.

Tehtävä sisältää myös huoltokäyntejä asiakkaiden luona noin kerran viikkoon, sekä asiakaspalvelua ja tuotetukea puhelimitse ja kasvotusten. Työt tehdään arkisin päivävuorossa.

Paikkaa hakevilta odotamme teknistä koulutusta, sekä aiempaa työkokemusta paikkaan soveltuvista tehtävistä. Koulutus sähkö-/automaatioalalle toimii etunasi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Olethan hakijana teknisesti orientoitunut, hyvät vuorovaikutustaidot ja avoimen persoonan omaava henkilö. Haemme oppimishalukkaita ja innokkaita tiimipelaajia.

Valitulle henkilölle tarjotaan kattava perehdytys työtehtävään ja Drägerin tuotteisiin. Kehittyessäsi sinulla on myös mahdollisuus päästä etenemään kasvavan yrityksen mukana. Dräger tarjoaa työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut sekä innostavan ja ammattitaitoisen työporukan.

Rekrytointi paikkaan toteutetaan Baronan toimesta, mutta työsuhde tulee olemaan vakituinen Dräger Suomi Oy:n kirjoilla. Jätäthän hakemuksesi tehtävään nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Markus Korpelalta: 0504648493 / markus.korpela@barona.fi.