Huoltoteknikko, BBS-Bioactive Bone Substitutes Oy, Reisjärvi
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022
Etsitkö uusia haasteita tekniikan parissa ainutlaatuisessa ympäristössä? Etsimme asiakkaallemme BBS-Bioactive Bone Substitutesille huoltoteknikkoa Reisjärvelle. BBS-Bioactive Bone Substitutes on innovatiivinen terveysteknologiayritys, joka valmistaa bioaktiivisia luuimplantteja. Mikäli sinulta löytyy ymmärrystä puhdastilatyöskentelyn ilmanvaihdon vaatimuksista ja kaipaat mielenkiintoista haastetta urallesi, lue lisää ja hae tehtävään mahdollisimman pian!
KUVAUS
Bioactive Bone Substitutes Oyj (BBS) on suomalainen ortobiologiayritys, jonka ydinosaamista on helppokäyttöisten luun muodostusta ja paranemista edistävien luuimplanttien kehittäminen, kaupallistaminen ja valmistaminen. Luun korvikkeet on tarkoitettu käytettäväksi luukudoksen erilaisten vammojen ja sairauksien hoitoon oma- ja pankkiluusiirteiden sijasta. Tässä huoltoteknikon roolissa vastaat tehtaan tekniikan hoitamisesta ja kunnossapidosta.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät innovatiivisessa kasvavassa yrityksessä
* Kilpailukykyisen palkan
* Mahdollisuuden asua maalla, luonnon ympäröimänä. Asuinpaikkakuntana Reisjärvi tarjoaa erinomaiset olosuhteet hyvien peruspalveluiden, puhtaan, luonnonkauniin ja turvallisen ympäristön sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien muodossa.

TYÖNKUVA
Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat tehtaan tekniikan hoitamisesta ja kunnossapidosta. Vastuullasi on huolto-ohjelman mukainen laitteiden ylläpitäminen ja huolto. Tehtäviisi kuuluu huoltaa ja ylläpitää HVAC -ilmastointijärjestelmää ja huolehtia laitteiden kalibroinnista sekä huollosta aikataulussa. Osallistut tehtaan hälytysten päivystysvuoroihin, joita osuu kohdallesi noin 2-3 viikon välein. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee ymmärtää automaatiojärjestelmiä ja puhdastilatyöskentelyn ilmanvaihdon vaatimuksia.


* Huolto-ohjelmasta vastaaminen ja tilojen teknisestä käytettävyydestä vastaaminen
* Laitevalidioinnit ja kalibroinneista huolehtiminen
* Muutostarpeiden ennakointi
* Hyödykejärjestelmien (ilma, vesi ja jäähdytys) ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri, teknikko)
* Kokemusta HVAC-järjestelmistä. Kokemus puhdastilailmastoinnista/GMP -ympäristöstä nähdään vahvana etuna
* Kokemusta automaatiojärjestelmien parista
* Hyvät kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Ratkaisukeskeinen
* Itsenäinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Toistaiseksi voimassa
* Sijainti: Reisjärvi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
BBS-Bioactive Bone Solutions Oyj kehittää, suunnittelee ja tuottaa luunkorvikeimplantteja. Yrityksen orto-biologinen ARTEBONE-tuote perustuu trikalsiumfosfaattiin (TCP) ja luuproteiinien luonnolliseen spektriin ja pystyy uudistamaan luuta. BBS on perustettu vuonna 2003 ja sillä on toimipisteet Reisjärvellä ja Oulussa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot